27-06-2013

Private IP-dienst van Verizon beschikbaar gesteld voor datacenterklanten van Equinix

Deel dit bericht


Verizon en Equinix hebben de Private IP-dienst van Verizon beschikbaar gesteld via de International Business Exchange (IBX) datacenters van Equinix, gevestigd in verschillende belangrijke markten wereldwijd. Grootzakelijke klanten krijgen daarmee eenvoudiger toegang tot krachtige wereldwijde communicatieoplossingen die schaalbaar, veilig en betrouwbaar zijn. Deze oplossingen zijn nodig omdat de vraag naar datacenter-diensten sterk toeneemt door de snelle groei van cloud computing en Software-as-a-Service (SaaS) applicaties.

“Verizon en Equinix zijn allebei marktleiders en deze nieuwe samenwerking biedt onze klanten een solide basis voor het transformeren van hun onderneming,” aldus John Stratton, president van Verizon Enterprise Solutions. “Of ze zich nu bezighouden met e-commerce, Big Data, media en entertainment of cloud computing, voor ondernemingen is het van cruciaal belang op snelle en veilige wijze informatie te kunnen opvragen en uitwisselen vanaf verschillende locaties in alle delen van de wereld.”

De Private IP-oplossing van Verizon wordt aangeboden in 147 landen, verspreid over zes continenten via het betrouwbare Private IP-netwerk van Verizon. Het Private IP-netwerk is op standaarden gebaseerd en biedt een ‘end-to-end’ quality of service. Verizon biedt tevens beheerportals en tools voor rapportage en bewaking bij zijn Private IP-oplossing aan. Hiermee is het netwerk op dynamische wijze te beheren en op te schalen om in de meest veeleisende behoeften van eindgebruikers te voorzien.
 
Daarnaast  introduceerde Verizon recentelijk  100GE-toegang op  zijn Private IP-netwerk. Verizon biedt internationaal opererende ondernemingen daarmee een hogere netwerksnelheid en grotere bandbreedte om het gebruik van nieuwe technologieën mogelijk te maken.
 
“Klanten die de Private IP-dienst van Verizon combineren met de datacenter- en interconnectiediensten van Equinix, kunnen terwijl ze hun bedrijfsactiviteiten uitbouwen en nieuwe markten betreden profiteren van optimale beveiliging, betrouwbaarheid en prestaties,” aldus Steve Smith, de president en CEO van Equinix. “Daarnaast kunnen ze via het netwerk van Verizon meer dan 300 aanbieders van cloud-diensten bereiken die binnen de datacenters van Equinix zijn behuisd.”

Tags:

Datacenters

Partners