21-02-2019

Technicid biedt alternatief sociaal platform voor technici

Deel dit bericht

Technicid is een nieuw opgericht social mediaplatform voor software en hardware engineers en hobbyisten, die professionele kennis met elkaar willen uitwisselen. Op Technicid kunnen zowel de professional als de hobbyist sociaal netwerken met vakgenoten, objectief commentaar geven, professionele antwoorden krijgen en specifieke vakgebonden kennis delen met geïnteresseerden. Een niet onbelangrijk detail: ieder lid is de volle eigenaar van data die niet worden gebruikt om reclame te tonen.

Waar volgens de oprichters van Technicid steeds meer mensen afhaken bij social media, komen verticale niche netwerken steeds meer op en brengen mensen met gelijke doelen en thema’s bij elkaar om betrouwbare kennis te delen. Respect voor elkaars privacy staat daarbij centraal. Leden van Technicid hoeven volgens het platform niet bang te zijn dat hun data verhandelbaar worden aan bedrijven.

Binnen Technicid is een omgeving gecreëerd waar iedereen veilig, privacygegevens en berichten  en data respecterend, kennis en ervaring mag delen met wie er ook maar geïnteresseerd is. Een groot voordeel ten opzichte van bestaande platformen is dat iedereen een doel heeft binnen Technicid, en dat is leren van elkaars fouten en meedenken in oplossingen.

Meer informatie: Technicid

Partners