01-06-2023

InterSystems lanceert HealthShare Health Connect Cloud in AWS Marketplace

Deel dit bericht

InterSystems heeft aangekondigd dat HealthShare Health Connect Cloud, een krachtige integratie-engine voor de gezondheidszorg, beschikbaar is op AWS Marketplace. HealthShare Health Connect Cloud is een schaalbare oplossing die voorziet in de behoeften van gezondheidszorgsystemen van elke omvang - van kleine klinieken tot grote en complexe systemen.

Met de beschikbaarheid in AWS Marketplace kunnen klanten profiteren van verbeterde data-automatisering en beheermogelijkheden, wat leidt tot betere patiëntresultaten. Klanten van AWS hebben nu toegang tot HealthShare Health Connect Cloud's platform-as-a-service aanbod direct in AWS Marketplace. De PaaS-oplossing levert managed healthcare integration cloud services, met hoogvolume transactieondersteuning, procesbeheer en monitoring ter ondersteuning van bedrijfskritische applicaties.

Met een vereenvoudigd aanschafproces dat flexibele contractmodellen, verbeterde governance en controle, licentiebeheer en verlengingen en aangepaste prijzen en voorwaarden omvat, kunnen AWS-klanten HealthShare Health Connect Cloud eenvoudig implementeren en beginnen met het schalen van datagestuurde toepassingen in de cloud.

"Met HealthShare Health Connect Cloud in AWS Marketplace kunnen we ons bereik uitbreiden naar honderdduizenden klanten die klaar zijn voor de cloud, en versnelde data-integratie in de gezondheidszorg en echte interoperabiliteit mogelijk maken", zegt Todd Sylvester, directeur Cloud Strategy, Execution en Alliances van InterSystems. "Bij InterSystems stroomlijnen we inkoop en onboarding om klanten beter te ondersteunen bij hun verschuiving naar de cloud en een digital-first gezondheidszorgaanpak."

HealthShare Health Connect Cloud is nu algemeen beschikbaar in AWS Marketplace. Meer informatie: InterSystems

Partners