05-07-2023

InterSystems Strong Performer in Forrester Wave: Data Management for Analytics

Deel dit bericht

InterSystems is erkend als Strong Performer in The Forrester Wave: Data Management for Analytics, Q1 2023 die de top leveranciers van data management en analytics (DMA) rangschikt.

Het Forrester Wave Data Management for Analytics-rapport evalueerde DMA-leveranciers op basis van 26 criteria, waaronder architectuur en mogelijkheden voor datamodellering, prestaties, schaal en use cases.

InterSystems werd genoemd als een Strong Performer en ontving de hoogst mogelijke scores in vier criteria, namelijk: productvisie, data-integratie, inzetmogelijkheden en prestaties. Het rapport erkent het IRIS-dataplatform van InterSystems voor "uitgebreide DMA-mogelijkheden die op grote schaal zijn bewezen" en sterke prestaties, data-integratie en implementatieopties. Het rapport merkt op dat het bedrijf "een goede keuze is voor grote bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige DMA-oplossing voor verschillende belangrijke use cases en die hun architectuur willen uitbreiden in de richting van datafabric.

"Ons debuut als Strong Performer in het Forrester DMA Wave rapport is voor ons een bewijs van de voortdurende toewijding van InterSystems aan het leveren van high-performance data management oplossingen," zegt Scott Gnau, Global Head of Data Platforms bij InterSystems. "Zakelijke leiders hebben snellere time-to-insight nodig om hun besluitvorming te versterken, dus we richten ons op het eenvoudig maken van real-time, voorspellende en prescriptieve inzichten. Het succes van onze klanten is onze topprioriteit."

Het InterSystems IRIS data platform combineert operationele en analytische mogelijkheden met een uitgebreid interoperabiliteitsplatform om hoge prestaties te leveren voor real-time analytics en bedrijfskritische applicaties om bedrijven in staat te stellen hun architectuur uit te breiden naar smart data fabrics.

Bekijk hier het Forrester rapport.

Partners