07-05-2018

SAP-certificatie voor Open Telekom Cloud

Deel dit bericht

T-Systems kondigt aan dat haar Open Telekom Cloud oplossing door SAP is gecertificeerd voor integratie met SAP Business Suite en SAP S/4HANA op het SAP HANA platform.

De certificering borgt een naadloos samengaan van deze publieke cloudinfrastructuur van T-Systems met SAP Business Suite en SAP S/4HANA op SAP HANA. Daarmee zijn gebruikers ook verzekerd van uitstekende prestaties van SAP HANA op de publieke cloud van Deutsche Telekom.
Klanten kunnen SAP HANA- en SAP-producten op basis van ABAP en Java gebruiken op de Open Telekom Cloud. Het aanbod in de publieke cloud stelt organisaties in staat zélf SAP-applicaties flexibel en eenvoudig toe te voegen aan hun IT-landschap, zonder eventueel benodigde ondersteuning.

Het SAP-integratie- en certificatiecentrum (SAP ICC) heeft verklaard dat de Open Telekom Cloud met behulp van standaard integratietechnologieën volledig kan worden geïntegreerd met SAP Business Suite en SAP S/4HANA op SAP HANA.

T-Systems en SAP werken al vele jaren nauw samen. Zo biedt T-Systems een van de grootste private cloudomgevingen voor SAP-applicaties met meer dan vier miljoen gebruikers. Op basis van jarenlange ervaring ondersteunt T-Systems organisaties eveneens bij het transformeren van hun SAP-omgeving naar de cloud of op SAP S/4HANA, door middel van het ‘Cloudifier-programma’ van T-Systems. T-Systems en SAP werken bovendien intensief samen op het gebied van Internet of Things (IoT).

Tags:

SAP, Sap Hana

Company:

T-Systems

Partners