13-06-2023

Ronald Schippers nieuwe directeur bij de VNSG

Deel dit bericht

Ronald Schippers is per 12 juni 2023 gestart als directeur van de VNSG, de Vereniging voor Nederlandstalige SAP-gebruikers. Naast zijn rol als Community Manager, waarin hij zich zal inzetten om de vereniging verder te versterken, neemt hij de dagelijkse leiding en aansturing van het VNSG-bureau op zich.

Schippers heeft een bedrijfskundige achtergrond met ruime ervaring op het gebied van SAP, technologie en resultaat- en mensgericht leiderschap. Na in 1997 begonnen te zijn als trainee bij SAP, heeft hij diverse functies gehad in consultancy, het regionale EMEA Noord team van adviseurs op het gebied van “platform & technology”. Naast een SAP-carrière heeft ook zijn vrijwilligerswerk op verschillende maatschappelijke gebieden bijgedragen aan zijn persoonlijke en leiderschapsontwikkeling.

Met zijn ervaring en netwerk binnen de SAP-community, gaat Schippers de komende tijd aan de slag om de VNSG verder te versterken. Schippers: "Als vertegenwoordiger van de SAP-gebruikers kan ik me bezighouden met hetgeen voor mij enorm inspirerend is. Dit is het werkelijk realiseren van waarde voor SAP-gebruikers door met elkaar en van elkaar te leren, het delen van gerealiseerde successen en het versterken van het netwerk en de onderlinge connecties binnen en buiten de SAP-community. Daarin zal ik altijd samen met het team (collega’s, vrijwilligers, leden en het bestuur) op zoek gaan naar innovatieve benaderingen om doorlopend en duurzaam te vernieuwen en samen succes te vieren."

Tags:

SAP, ERP

Company:

VNSG

Partners