11-04-2018

Informatica ondersteunt Adobe Cloud Platform met nieuwe connector

Deel dit bericht

Informatica heeft de lancering aangekondigd van haar Adobe Cloud Platform-connector met native Experience Data Model (XDM) ondersteuning. De connector biedt een directe integratie van het Adobe Cloud Platform met andere krachtige applicaties om de toegang tot bedrijfsgegevens voor marketeers te versnellen, daarbij gebruikmakend van de Informatica’s cloud data management. Het is de eerste externe data-integratieconnector die beschikbaar is voor Adobe Cloud Platform.

Informatica Intelligent Cloud Services (IICS) maakt het eenvoudig voor gebruikers om gegevens te integreren met Adobe Cloud Platform met behulp van kant-en-klare connectoren naar honderden lokale en cloudbronnen. Klanten die hybride en multi-cloud datastrategieën inzetten, hebben een onafhankelijke oplossing voor integratie van gegevensbeheer nodig om de noodzakelijke integraties mogelijk te maken voor effectieve datagedreven marketing.

Met de Informatica Connector voor Adobe Cloud Platform kunnen klanten het laden, transformeren en samenvoegen versnellen van Experience Business-data, zoals accounts, profielen, evenementen, producten en gegevens over consumentengedrag, naar het Experience Data Model (XDM). XDM is het standaard gegevensmodel van Adobe Cloud Platform. Klanten kunnen ook Experience Business-gegevens, uitgedrukt in XDM, lezen en deze synchroniseren met andere applicaties, zowel on-premise als in de cloud.

Meer informatie over de Adobe Cloud Platform connector.

Partners