02-05-2017

Dutch digital delta en NWO presenteren call Big Data en Gezondheid

Deel dit bericht

Dutch digital delta en NWO hebben tijdens de Commit2Data Kick-off conferentie een nieuwe call gepresenteerd op het gebied van Big Data & Gezondheid. De call Data2Person is opengesteld voor consortia van wetenschappers en publieke/private partijen.

Met deze call in het COMMIT2DATA programma stimuleren NWO, ZonMW en het Ministerie van Economische Zaken, Big Data onderzoek (Data Science) om in samenwerking met private en publieke partners en diverse wetenschappelijke disciplines een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van effectieve, efficiënte en verantwoorde personal empowerment methodes voor een gezonde samenleving in de toekomst.

Gepersonaliseerd aanbod
Centraal staat de manier waarop Data Science een bijdrage kan leveren aan gepersonaliseerd aanbod en mogelijkheden van zelf- en samenmanagement van de individuele gezondheidssituatie. Voor deze call belangrijke vragen zijn: Wat werkt wél en wat niet? Waarom wél of niet? Voor wie wéll en voor wie niet?
Het totale budget van de call bedraagt 5,225 miljoen euro. Aanvragen kunnen tot en met 5 september 14.00 uur ingediend worden. Bekijk de call.

Matchmaking
Een matchmaking tussen academische, publieke en private partijen staat gepland op 22 mei 2017. Partijen die interesse hebben in deelname kunnen zich tot 10 mei aanmelden via DATA2PERSON@nwo.nl en zullen per mail meer informatie over dit evenement ontvangen. De locatie zal centraal in het land zijn.
Bekijk hier de PDF met de voorwaarden.

Partners