16-09-2016

Rocket Software vermeld in Gartner’s Data Virtualization Market Guide

Deel dit bericht

Rocket Software kondigt aan dat het door Gartner is meegenomen in de July 2016 Market Guide for Data Virtualization. Deze uitgebreide gids verkent de uitdijende markt van datavirtualisatie software en geeft informatie over 16 leveranciers en hun producten.

Onderzoek van Gartner heeft aangetoond dat eind 2011 slechts 11 procent van de onderzochte bedrijven datavirtualisatie heeft ingezet en in een beperkt aantal gebruikstoepassingen. Volgens Gartner “zal tegen 2020 35 procent van de bedrijven een vorm van datavirtualisatie implementeren als enige optie voor data-integratie.” Rocket Software is van mening dat dit een grote omslag betekent in het belang van datavirtualisatie, dat snel de voorkeurstechnologie wordt van organisaties die in realtime grote hoeveelheden data moeten verwerken.

Rocket Data Virtualization stelt mainframe data beschikbaar in realtime, wat ideaal is voor toepassingen als credit card processing, verzekeringsclaims en andere applicaties die duizenden transacties per seconde moeten verwerken. De software geeft ontwikkelaars zonder mainframekennis de mogelijkheid om hun applicaties en analyses dichter naar hun data te brengen, zonder noodzaak van transport, replicatie of transformatie van de data. Met Rocket DV kunnen data uit een veelvoud aan losstaande bronnen geïntegreerd worden naar een enkelvoudige en logische databron, die daarna gedeeld kan worden met elke applicatie.

De Gartner Market Guide for Data Virtualization is hier te downloaden.

Partners