25-10-2016

EnterpriseDB toegevoegd aan Dell EMC Technology Connect Programma

Deel dit bericht

EnterpriseDB maakt nu als Advantage-level partner deel uit van het Dell EMC Technology Connect Partner Programma. Dit programma biedt erkende oplossingen van Dell EMC platformen en applicaties van grote leveranciers.

Door het partnership kunnen gezamenlijke klanten EMC oplossingen van Dell aanschaffen die werken met de EDB Postgres Advanced Server database.
Volgens Senior Director Technology Alliances Russ Barck heeft Dell EMC nauw samengewerkt met EnterpriseDB bij het testen van database workloads. “In combinatie met Dell EMC’s aanbod in servers, all flash storage en enterprise backup kunnen klanten profiteren van de schaal, performance en dataprotectie van Dell EMC en de eenvoud van EnterpriseDB.”

Flash
Dell EMC en EnterpriseDB hebben ook de EDB Postgres Advanced Server getest op DSSD D5, een nieuwe categorie flash storage: Rack-Scale Flash ondersteuning. De moderne architectuur van DSSD is ontworpen met het oog op data-intensieve applicaties die om extreme performance vragen en een zo kort mogelijke latency.

Backup
Verder wordt ook nog de DD Boost file system plug-in (BoostFS) getest met EDB Postgres. BoostFS biedt hogere backup-snelheden door middel van gedistribueerde deduplicatie, minder eisen aan de bandbreedte, en geavanceerde load balancing en failover. Het is eenvoudig in te zetten en binnen enkele minuten operationeel.

Meer informatie: EnterpriseDB

Partners