07-09-2016

Relay42 genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

Deel dit bericht

Datamanagementspecialist Relay42 behoort tot de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Dit blijkt uit de nominatie voor de Deloitte Technology Fast50 2016. Vorig jaar maakte Relay42 nog deel uit van de Rising Star categorie voor bedrijven die jonger zijn dan vijf jaar.

Relay42 heeft een innovatief datamanagementplatform ontwikkeld waarmee marketeers over alle marketingkanalen heen de ‘customer journey’ kunnen coördineren. Op basis van gegevens uit deze marketingkanalen worden realtime data inzichten gecreëerd en dit wordt meteen omgezet in actie. Op deze manier kunnen merken hun marketingboodschappen relevanter en persoonlijker maken, iets waar anno 2016 grote behoefte aan is. Het platform draait bij ruim 30 Europese enterprise bedrijven, waaronder KLM, BMW en ING, waar het gemiddeld zorgt voor 20 tot 30 procent meer conversie.

Oprichter Tomas Salfischberger over zijn bedrijf: ‘Wij helpen klanten met hun toekomstvisie. Maar op zo’n manier dat ze zo min mogelijk de hele boel op z’n kop hoeven te gooien. We verbinden marketingtechnologieën aan elkaar - daar komt ook onze naam vandaan. Door de open structuur is de software te integreren met alle back- en front-end systemen. In plaats van te concurreren met bestaande partijen sluiten we dus op hun diensten aan, waardoor het effect voor iedereen wordt versterkt.”

Relay42 maakte in haar vijfjarig bestaan een sterke groei door. Het afgelopen jaar is het aantal medewerkers zelfs verdubbeld en heeft het bedrijf naast een team in het Verenigd Koninkrijk, nu ook Franse en Scandinavische teams aan het werk om internationale groei te ondersteunen. Salfischberger is dan ook blij met de nominatie: ‘Een prachtige beloning voor ons enthousiaste team waarvoor geen uitdaging te groot is.’ Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van Technology Fast50: ‘In de lijst van genomineerden zien we dat de gemiddelde omzet hoger is dan in voorgaande jaren. Ook is er een diversiteit aan proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter.’

Op donderdag 13 oktober wordt de uiteindelijke ranking bekendgemaakt.

Company:

Relay24

Partners