23-07-2021

Arrow Electronics distribueert Hitachi Vantara in Nederland

Deel dit bericht

Arrow Electronics heeft in Nederland een distributieovereenkomst getekend met Hitachi Vantara, leverancier van digitale infrastructuur, datamanagement en digitale oplossingen. De overeenkomst behelst het leveren van een uitgebreid portfolio van hardware, software en diensten op het gebied van storage, cloud en datamanagement voor de Nederlandse markt.

De samenwerking tussen Arrow en Hitachi Vantara helpt bedrijven om de eerste stappen, en vervolgstappen, te kunnen zetten in hun digitale transformatie: het in kaart brengen van bestaande en verwachte data en het moderniseren van de opslag van die data. Arrow en Hitachi Vantara kennen gezamenlijk een lange historie van samenwerking.

“Hitachi Vantara is vooral bekend vanwege de uitstekende reputatie in het hogere segment”, zegt Mikhael Wyns, countrymanager Benelux van Hitachi Vantara. “Dat beeld klopt, maar onze oplossingen zijn nu ook beschikbaar voor de segmenten onder die top. Hierdoor worden niet alleen ziekenhuizen en banken maar ook bedrijven vanaf ongeveer honderd werknemers in staat gesteld data in kaart te brengen, te verrijken en tot waardevolle informatie om te zetten. Dit kan ongeacht de platformen waarop die data zich bevinden. Samen met Arrow en hun channelpartnernetwerk gaan wij ook die klanten in Nederland bedienen en de bekendheid vergroten van ons uitgebreide portfolio.”

Producten en diensten die via de nieuwe distributieovereenkomst beschikbaar zijn, dekken diverse gebieden af. Zo zijn er onder meer infrastructuuroplossingen, waaronder storage, converged en hyperconverged. Data protectie oplossingen, zoals anti-ransomware, ID & access management. Daarnaast ook data operations, kunstmatige intelligentie en hybrid multi-cloud oplossingen. Voor het IOT-landschap beschikt Hitachi Vantara eveneens over een breed gamma aan oplossingen.

Partners