02-09-2016

Big Data specialist Talend op Big Data Expo in Jaarbeurs Utrecht

Deel dit bericht

Talend, leverancier in Big Data- en cloudintegratie-oplossingen, exposeert samen met businesspartner CIMT op de Big Data Expo van 21 t/m 22 september in de Jaarbeurs te Utrecht.

Product Marketing Manager Big Data & Data Integration Fred Jacquet bij Talend zal op donderdag 22 september in Hal 4, Zaal 2 van 10.30-11.00 uur een presentatie geven en bespreekt onder andere:
• Verrijk uw CRM-gegevens met nieuwe vormen van informatie uit sociale media netwerken, sensoren enzovoort;
• Het gebruik van nieuwe Machine Learning-technieken in Apache Spark;
• Hoe leren bedrijven gegevens effectief gebruiken om een meer gepersonaliseerde klantbeleving te leveren?

Data Fabric platform
Talend komt ook met een nieuw Data Fabric platform voor grootschalige self-service. Talend Data Fabric stelt organisaties in staat om de overgang naar en te profiteren van de nieuwste big data technologieën, waaronder Apache Hadoop en Spark.

Strategische troef
De mogelijkheid voor bedrijven om enorm groeiende hoeveelheden aan data te benutten, om daardoor beter zakelijke beslissingen te kunnen nemen, is in snel tempo een competitieve noodzaak. In feite verwacht volgens Accenture 84 procent van de leidinggevenden dat Big Data hun competitieve landschap binnen een jaar zal verschuiven. Het is duidelijk dat data is uitgegroeid tot een nieuwe strategische troef om gelijke tred te houden. IT-infrastructuren en data-architecturen gaan door een massale verschuiving heen en bedrijven omarmen nieuwe Big Data-technologieën en cloudplatformen.

Selfservice datavoorbereiding
Volgens Sales Manager Auke Jilderda bij Talend Nederland staat het buiten kijf dat ondernemingen datagedreven moeten zijn om te kunnen concurreren. “Maar er zijn nog veel hindernissen die organisaties moeten overwinnen om data tot de kern van hun bedrijfsvoering te maken. Talend Data Fabric biedt een beheerst, volledig geïntegreerd dataplatform dat IT de mogelijkheid geeft om selfservice-oplossingen aan business medewerkers te bieden, om toegang te krijgen tot juist die data die ze nodig hebben zonder dat informatiestromen wet- en regelgeving geweld aan doen.”

Talend Partner CIMT
Als ervaren integratiepartner en lokale value-added reseller van Talend in Nederland, biedt CIMT uitgebreide expertise met Talend-oplossingen voor applicatie-integratie, data-integratie, data quality- en Big Data-vraagstukken. CIMT is sinds 2010 een Talend Platinum System Integration Partner met meer dan 30 gecertificeerde experts en ontwikkelaars in Nederland en Duitsland.

De Big Data Expo is op 21 en 22 september in de Jaarbeurs te Utrecht. In hal 4, stand B14 exposeert Talend met businesspartner CIMT. Voor meer informatie over Talend en haar complete portfolio van oplossingen, met inbegrip van nieuwe Talend Data Fabric, bezoek www.talend.com

Partners