03-08-2016

Scribe Software verbetert data-integratie tussen Marketo en bedrijfsapplicaties

Deel dit bericht

Scribe Software introduceert een vernieuwde connector voor de software van marketing automation-leverancier Marketo op basis van REST. Hiermee is het mogelijk om data uit Marketo en tientallen andere CRM-, marketing-, datawarehouses-, ERP- en bedrijfssystemen aan elkaar te koppelen.

Door deze koppelingen kunnen marketeers een breder inzicht in hun klanten en prospects creëren, waardoor ze bijvoorbeeld precies weten welk moment ideaal is om iemand een aanbieding te doen. De Marketo-connector is ontwikkeld voor gebruik met Scribe Online, het flexibele Integratieplatform-as-a-Service (IPaaS) van Scribe. De tool is de eerste integratieoplossing die gecertificeerd is voor gebruik met de REST-API van Marketo.

Filtermogelijkheden
De nieuwe connector biedt verschillende verbeteringen ten opzichte van de vorige versie. Een hogere doorvoer is nu mogelijk, waardoor gecombineerde data sneller beschikbaar zijn. Daarnaast is het eenvoudiger om te werken met custom data-objecten. Verder zijn er verschillende filtermogelijkheden die de tool in staat stellen alleen relevante data te verwerken en de omvang van de geïntegreerde dataset te verkleinen. Een snellere en gerichtere integratie stelt organisaties in staat eerder te reageren op wijzigingen in de data en daardoor het verschil te maken. Dankzij de korte implementatietijd besparen gebruikers tijd en kosten ten opzichte van het handmatig coderen van een integratie. Bovendien biedt de connector ondersteuning voor OAuth 2.0, zodat gebruikers verzekerd zijn van een veilige verbinding.
Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die de koppeling tussen Marketo en andere systemen biedt:
· Data tussen Marketo en een CRM- of ander marketingsysteem realtime synchroniseren;
· Marketingdata analyseren.· Evenementgegevens integreren met Marketo;
· Salesteams de juiste tools geven.

Data-integratieoplossing
Scribe’s platform Scribe Online fungeert als flexibele data-integratieoplossing voor grote ondernemingen, grote onafhankelijke softwareleveranciers, Software-as-a-Service-leveranciers (SaaS), system integrators, value-added resellers en digitale-marketingbureaus. De Marketo-connector voor Scribe Online is nu beschikbaar in de Scribe iPaaS Marketplace. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een gratis proefversie van Scribe Online om tientallen veelgebruikte, zakelijke applicaties te kunnen integreren, zoals Salesforce, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics GP, Microsoft Dynamics AX, SAP, NetSuite,  HubSpot, Marketo, Oracle Eloqua, ExactTarget, Intacct, ON24 en Silverpop.

Meer informatie: Scribe Software

Partners