20-05-2016

SAP introduceert SAP HANA Edge Edition

Deel dit bericht

SAP heeft een nieuwe versie van het SAP HANA platform uitgebracht. De SAP HANA Edge Edition helpt kleine en middelgrote ondernemingen met het digitaliseren van hun activiteiten en innovaties op een eenvoudige en kosteneffectieve manier. Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens SAPPHIRE NOW, het belangrijkste jaarlijkse SAP event dat in Orlando plaatsvindt.

SAP HANA Edge Edition komt standaard met een module voor predictive analytics, voor het analyseren en voorspellen van businessresultaten. De nieuwe editie is niet alleen toegankelijk voor de MKB-sector, maar ook voor partners van SAP. Zij kunnen hiermee voldoen aan de behoefte aan data- en analyseplatforms onder kleinere bedrijven.

Daarnaast bevat deze versie van SAP HANA een aantal interessante nieuwe mogelijkheden:
- Verbanden visualiseren. SAP HANA Edge Edition maakt ingewikkelde verbanden tussen data, mensen, devices en plaatsen inzichtelijk dankzij heldere visualisaties. Daardoor kunnen organisaties bijvoorbeeld gemakkelijker fraude opsporen of nieuwe businesskansen signaleren.
- Live workloads in een testomgeving. IT-managers kunnen complete live workloads 'vangen' en afspelen in een testomgeving. Zo weten zij zeker dat upgrades en nieuwe functies geen negatieve impact hebben op de productieomgeving. Dat stimuleert de ontwikkeling van nieuwe innovaties, verlaagt kosten en vermindert downtime.
- Brug tussen cloud en on-premise. Verder slaat de nieuwe HANA versie een brug tussen on-premise en cloud met hybride mogelijkheden. Gebruikers kunnen door die flexibiliteit bijvoorbeeld test-runs draaien in de cloud voor ze functionaliteit on-premise uitrollen. Deze functionaliteit is vooralsnog alleen voor geselecteerde klanten beschikbaar.
 
Meer informatie over de nieuwe versie van SAP HANA.

Tags:

Sap Hana

Company:

SAP

Partners