21-04-2016

Partnership Xillio en OPEN.satisfaction optimaliseert Alfresco migraties

Deel dit bericht

Xillio, aanbieder in transformeren, verrijken en migreren van ongestructureerde content (Content ETL), en OPEN.satisfaction, leverancier van ECM-oplossingen, zijn een partnership aangegaan. Doel van het partnership is het gezamenlijk aanbieden van een intelligente connector voor Alfresco ECM-migraties.

De connector richt zich op eenvoudige en flexibele migraties van content naar Alfresco-systemen. In de toekomst kan de connector ook content extraheren vanuit Alfresco-systemen. Voorafgaand aan de import wordt de content met behulp van het Content ETL Platform van Xillio verrijkt door middel van classificatie, herstructurering en ontdubbeling, waardoor de vindbaarheid en de kwaliteit van de content wordt verbeterd. Het is tevens mogelijk om te signaleren of er wachtwoorden op content staan die mogelijk vanuit het perspectief van openbaarheid en lange termijn archivering verwijderd moeten worden.

Scripting interface
Als onderdeel van het partnerprogramma zijn ECM-consultants van OPEN.satisfaction door Xillio getraind om efficiënt gebruik te maken van het Xillio Content ETL Platform. Dit platform omvat naast een aantal standaard herbruikbare modules een scripting interface waarmee ECM-consultants heel eenvoudig zelf connectoren en content transformatiescripts kunnen ontwikkelen, waardoor aan iedere eis bij migratietrajecten kan worden voldaan.

Centraal beheerd platform
Volgens Managing Partner Silvion Moesan bij OPEN.satisfaction beschikken veel organisaties over elektronische documenten die zich bevinden op verouderde systemen en netwerkschijven die tegen veelal hoge kosten decentraal worden beheerd. "Deze moeten hoognodig naar een kostenefficiënt centraal beheerd platform zoals Alfresco worden gemigreerd. Wij bezitten jarenlange kennis en ervaring op het gebied van contentmigraties en Alfresco. Samen met Xillio kunnen wij nu een soepele migratieoplossing aanbieden zonder de gewoonlijke frustraties. Hiermee wordt iedere contentmigratie eenvoudiger, betrouwbaarder en nog sneller uitgevoerd."

"Door het partnership met OPEN.satisfaction en de nieuwe Alfresco connector hebben wij onze community verder verrijkt," meent Rikkert Engels, CEO en oprichter van Xillio. "Al onze partners hebben toegang tot een uitgebreide supportsite inclusief een continu groeiende set aan connectoren voor import naar en export van diverse ECM-systemen. Partners kunnen zelf ook bijdragen leveren aan deze set, door nieuwe connectoren toe te voegen of door updates. De connectoren zorgen ervoor dat elke content migratie eenvoudig, snel en voorspelbaar verloopt. Wij ondersteunen ieder bron- en doelsysteem en dat maakt ons uniek in de markt."

Meer informatie: www.xillio.com

Tags:

ECM

Company:

Xillio

Partners