21-06-2017

M-Files integreert de kunstmatige intelligentie-techniek van ABBYY voor de verdere automatisering van het informatiebeheer

Deel dit bericht

M-Files Corporation, een leverancier van geavanceerde oplossingen voor informatiebeheer, waarmee organisaties het beheer van documenten en andere informatie sterk kunnen verbeteren, heeft vandaag een partnerschap aangekondigd met ABBYY, een wereldwijde leverancier van technieken voor de intelligente extractie, optische tekenherkenning, innovatieve taalondersteuning en kunstmatige intelligentie.

M-Files integreert de ABBYY-techniek in zijn intelligente informatiebeheersplatform voor de verdere vereenvoudiging en verbetering van de manier waarop informatie kan worden geclassificeerd en georganiseerd. Het resultaat is een meer intelligente en gestroomlijnde informatie-omgeving die zorgt voor een consistente classificatie van informatie met slimme koppelingen naar andere relevante gegevens, inhoud en processen, zodat een totaalbeeld ontstaat van de gestructureerde gegevens en de ongestructureerde inhoud van de verschillende bedrijfssystemen.

Dit wordt mogelijk gemaakt met ABBYY-technologie die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en Natural Language Processing (NLP) om de tekst in context te begrijpen. Op basis van algoritmes die de betekenis van woorden analyseren en hun onderlinge relaties bepalen, kunnen zelfs complexe en ongestructureerde documenten nauwkeurig worden geclassificeerd.

"Ons partnerschap met ABBYY voegt belangrijke technologie voor kunstmatige intelligentie toe aan ons centrale platform voor de verdere verbetering en automatisering van de manier waarop onze klanten informatie en de daaraan gerelateerde processen beheren," zei Mika Javanainen, vice president product management bij M-Files Corporation. "Door de ondersteuning van het automatisch classificeren van bestanden met metadata, accelereert de ABBYY-techniek de op metadata gebaseerde M-Files-architectuur, waardoor gebruikers worden verschoond van repeterende taken en informatie overal in de organisatie gemakkelijker te vinden is."

"In deze snel veranderende wereld gaat het om de juiste informatie bij de juiste persoon op het juiste moment te krijgen. Het merendeel van de belangrijke bedrijfsinformatie is echter niet gestructureerd, waardoor de machinale verwerking en automatisering van informatie wordt belemmerd," zei Sven Diedrich, Director Business Unit Technology Licensing bij ABBYY Europe. "Ons partnerschap met M-Files zal bedrijven helpen bij het beheer van deze waardevolle ongestructureerde informatie. Met behulp van een eenvoudige automatische classificering ter bepaling van de context en de relevantie, worden gegevens snel omgezet in bruikbare informatie."

Over M-Files Corporation
M-Files Enterprise Information Management (EIM) oplossingen elimineren informatie-silo's en geven snel en eenvoudig toegang tot de juiste informatie die is opgeslagen in belangrijke bedrijfssystemen en apparatuur. M-Files bereikt een hogere gebruikersacceptatie en daarmee een hoger rendement, dankzij een unieke, intuïtieve benadering van EIM en Enterprise Content Management (ECM), waarbij informatie wordt beheerd op basis van "wat" het is in plaats van "waar" het is opgeslagen. Met flexibele implementatie-opties: on-premise, cloud of hybride, plaatst M-Files de kracht van EIM in de handen van de gebruiker, waardoor deze minder IT-ondersteuning nodig heeft en zelf naar behoefte informatie kan opvragen en beheren. Het EIM-systeem van M-Files wordt door vele organisaties gebruikt als een platform voor het beheer van hun frontoffice en backoffice activiteiten. Dit verbetert de productiviteit en de kwaliteit, en er wordt voldaan aan industriële regels en standaarden, waaronder voor bedrijven zoals SAS, Elekta en NBC Universal. 

Over ABBYY
Action information - ABBYY is een leverancier van technologieën en oplossingen die bedrijven helpen bij de verwerking van informatie. Het bedrijf zet de standaard voor de vastlegging van content en innovatieve, op taal gebaseerde technologieën voor een integrale oplossing gedurende de levenscyclus van informatie. ABBYY producten worden gebruikt voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, verkleinen van risico's, versnellen van de besluitvorming en het vergroten van de omzet. De technologieën van ABBYY worden in licentie gebruikt door zowel internationale bedrijven als kleine en middelgrote bedrijven en particulieren. 

Partners