26-05-2016

Xillio ontwikkelt snelle connector voor OpenText

Deel dit bericht

Xillio heeft een connector ontwikkeld voor de OpenText Content Server. Door ondersteuning van multi-server en multi-threaded processing kan de bidirectionele connector content en metadata zeer snel uit OpenText exporteren en importeren. Xillio is gespecialiseerd in analyse, transformatie en migratie van ongestructureerde data.

Met de nieuwe connector biedt Xillio een mogelijkheid om OpenText migraties snel uit te voeren. De connector is schaalbaar en nauwkeurig en zorgt voor een traceerbaar migratietraject. Ook behoeft hij minimale scripting voor projectspecifieke vereisten en biedt inzichtelijke logging. De communicatie met de OpenText Content Server verloopt via bewezen API's; de REST API en Content Web Services API. Met behulp van de REST API worden onder meer de metadata (categoriën en attributen), OpenText migratie-items (met versies and binaries) en users en groepen overgezet. De Content Web Services API zorgt voor de permissies.

Unified Data Model
De ontwikkeling van de connector is gebaseerd op het Unified Data Model. Dankzij het generieke Unified Data Model  van Xillio is het mogelijk bij elk project scripts en modules te hergebruiken en enkel systeemspecifieke eigenschappen met behulp van business rules toe te voegen zonder de datamodellering over te doen.
Naast het exporteren en importeren van content en metadata in OpenText biedt Xillio diverse oplossingen om de kwaliteit van de data te verbeteren. Aan de hand van een analyse van de data kan worden bepaald welke actie moet worden ondernomen, bijvoorbeeld ontdubbeling, herstructurering, metadataverrijking. Xillio ontwikkelt diverse connectoren voor verschillende ECM-systemen. Deze worden beschikbaar gesteld om onder andere migraties van OpenText of naar OpenText te realiseren.

Meer informatie: Xillio.com

Company:

Xillio

Partners