Zorg 2025 'Big Data for personal health’
(12-04-2016)

Deel dit bericht

De laatste tijd horen we zeer veel over Big Data. Ook in de medische sector is het gebruik van medische data meer en meer op komst. Tijdens deze Zorg2025-bijeenkomst gaan we in op mogelijkheden, de uitvoerbaarheid en de juridische uitdagingen voor toepassingen van Big Data. Tevens een voorbeeld van een Amsterdams bedrijf met een Big Data toepassing in de gezondheidszorg.

Vier sprekers uit de praktijk:
Jeroen Maas – Amsterdam Economic Board:  Korte toelichting op het thema Big Data for personal health.
Herman Roelandts – Intersystems: De waarde van big data voor het individu voorspelt veel goeds. Hoe voor te bereiden op een nieuw tijdperk van ‘networked’ clinical trials op data?
Sofie van der Meulen – Axon Advocaten: De casus Big Data en privacy Uitvoerbaarheid en andere juridische uitdagingen voor een toekomst met Big Data.
Willem Herter en Wouter Kroese – PACMED: Data analyse terugkoppelen tijdens het spreekuur, voor persoonlijkere en preciezere huisartsenzorg.

De inloop is vanaf 15.00 uur en het programma start om 15.30 uur. Tijdens de borrel vanaf 17.00 uur is er voldoende gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers en zorgprofessionals of om met de sprekers nader in te gaan op hun presentatie.

Locatie
Café Restaurant Dauphine
Prins Bernhardplein 175
1097BL Amsterdam

Datum
dinsdag 12 april 2016

Tijd
15:00 - 18:00 uur

Kosten
Gratis

Organisator
Kamer van Koophandel, Rabobank, Amsterdam Economic Board, SIGRA

Aanmelden

Partners