21-04-2015

Een internationaal merk: Axians

Deel dit bericht

VINCI Energies heeft haar ICT-activiteiten samengevoegd onder één internationaal merk: Axians. Hieronder valt het recentelijk door VINCI Energies gekochte Imtech ICT. Hierdoor ontstaat een wereldwijde aanbieder in de informatie- en communicatietechnologie. Axians is ook in Nederland vertegenwoordigd en opereert hier in de top van haar branche.

Met het merk Axians bundelt VINCI Energies de internationale netwerken die gespecialiseerd zijn in ICT-oplossingen en -diensten. Axians opereert in 15 landen, waaronder Nederland, en genereert met 7.000 medewerkers een omzet van €1,6 miljard. Dat staat gelijk aan meer dan 15% van de totale omzet van VINCI Energies. In Nederland bedient Axians de markt via een netwerk van 9 business units met 600 ICT-specialisten.

Deputy Managing Director Patrick Lebrun van VINCI Energies en president van het Axians-merk zegt dat in een wereld die steeds meer verbonden is én samenwerkt ICT-oplossingen van vitaal belang zijn in alle vakgebieden. “Dat geldt voor alle sectoren waarin VINCI Energies haar oplossingen inzet en innovaties nastreeft. Sectoren zoals energie, industrie, transport, gebouwen en slimme steden. Het is onze ambitie om met Axians een erkende marktleider te worden in de ICT-sector.”

Axians ondersteunt haar klanten in het gehele proces van hun ICT-projecten. Van conceptontwerp tot uitvoering en van infrastructuur tot applicatieoplossingen, op maat gemaakt naar specifieke wensen en ter plekke aangeleverd of via de cloud. Axians levert een uniek palet aan ICT-oplossingen zoals Business Analytics, Cloud Services, Converged Infrastructure & Datacenters, Security, Collaborative Solutions, Business Applications, Enterprise Networking, Mobility Solutions en Core Networks. Hiermee helpt ze haar klanten bij het bereiken van hun doelen en bij het verhogen van hun prestaties.

Brand Director Jean-Yves Le Fèvre bij Axians: “Met deze samenvoeging positioneert VINCI Energies zichzelf in een internationale markt met grote groeimogelijkheden. Vooral in gebieden zoals big data, mobility en cloud. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de andere merken en bedrijfsactiviteiten van VINCI Energies.”

Meer informatie: https://www.axians.nl

Tags:

Markt

Company:

Axians

Partners