02-02-2016

Innovatie-expert Geoffrey Moore hoofdspreker op Mendix World 2016

Deel dit bericht

Mendix maakt bekend dat auteur en expert op het gebied van innovatie Geoffrey Moore de hoofdspreker is op Mendix World 2016, dat van 6 tot en met 8 juni plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Moore heeft brede erkenning verkregen voor zijn onderzoek over disruptive innovaties. Hij is auteur van zeven boeken, waaronder de marketingklassieker "Crossing the Chasm". Zijn laatste boek is "Zone to Win: Organizing to Compete in an Age of Disruption" dat over de uitdagingen gaat waar grote ondernemingen  voor staan bij innovatie en het zoeken naar nieuwe verdienmodellen met hun bestaande productportfolio.

"In de afgelopen 25 jaar heeft Geoffrey Moore zijn reputatie gevestigd als een onbevangen en verhelderende gids op het gebied van innovatie in technologie en binnen de zakelijke markt," vertelt Derek Roos, CEO en mede-oprichter van Mendix. "Mendix World is een forum voor ideeën over disruptive trends – hoe je daarop moet anticiperen en ze moet inzetten om nieuwe kansen te benutten. We zijn zeer benieuwd naar wat Geoffrey ons kan leren om disruptie te omarmen en de business te transformeren."

Moore is chairman emeritus van The Chasm Group, Chasm Institute, TCG Advisors, en venture partner bij MDV. Hij is een veelgevraagd spreker, die voor een wereldwijd publiek onderwerpen behandeld als high-tech marktdynamiek tot business strategiën, innovatie, organisatie-ontwikkeling en toekomstige ontwikkelingen.

Op de sprekerslijst staan verder ook:
Adrian Cockcroft; Simon Wardley; Kamales Lardi; Derek Roos; Johan den Haan; Roald Kruit.

Meer informatie: http://mendixworld.com

Tags:

Event

Company:

Mendix

Partners