22-11-2018

Rick van der Lans met een preview van de Datawarehousing & BI Summit 2019

Deel dit bericht

Gesprek met Rick van der Lans over de belangrijkste onderwerpen en de sprekers op de Datawarehousing & Business Intelligence Summit 2019. De zesde editie van dit congres, waar Rick chairman van is, vindt plaats op 27 en 28 maart 2019 in Utrecht. De sprekers die wij hebben kunnen strikken zijn Keith McCormick, Kent Graziano, Lawrence Corr, Nigel Turner en van Nederlandse bodem Rutger Rienks, Martin Kersten, Lex Pierik en natuurlijk Rick van der Lans. Net als de voorgaande edities biedt het congres dus weer een keur aan internationale en nationale topsprekers en thought leaders op gebied van Datawarehousing, BI en ook op gebied van Data science.

Het congresprogramma is afgerond en key topics die aan bod komen zijn: Big Data, Agile Datawarehouse Design, Analytics, Machine Learning & Data Science, Dimensional Modeling, Data Storytelling, Cloud-based BI. 

Deze zesde editie van de DW&BI-Summit staat in het teken van de toenemende data-gedrevenheid en digitale transformatie. Organisatorische, technische en architecturele aspecten worden belicht. Vraagstukken die aanbod komen zijn onder andere het omgaan met de weerstand tegen technologische vernieuwing, hoe ziet databasetechnologie er over vijf jaar uit, het belang van storytelling en ontwerpen van toekomst-vaste data-architecturen. Welke technologieën en architecturen zijn daarbij van nut? Het congres biedt u daarvoor praktische richtlijnen, handvatten en do’s en don’ts om u te ondersteunen bij de huidige en komende vraagstukken.

Een greep uit de onderwerpen:

  • Het verhogen van het succes van een BI-project door middel van data-gedreven storytelling
  • De invloed van nieuwe databasetechnologie op data-architecturen
  • Datawarehouses: nu en in de toekomst; de invloed van cloud
  • Transformeren van business modellen naar analysemodellen met behulp van Data modelstorming
  • Omgaan met organisatorische weerstand tegen predictive analytics
  • Het opzetten van een succesvolle datastrategie die aansluit bij de business-strategie
  • Hoe kunnen we met agile ontwerp methoden sneller datawarehouses ontwerpen?


DW&BI Summit is bestemd voor u!
Het congres is gericht op beslissers en degenen die betrokken zijn bij de besluitvorming rondom Datawarehousing, Business Intelligence en data science projecten en die inzicht moeten hebben in de huidige mogelijkheden van BI én in de lange termijn ontwikkelingen. En op diegenen die betrokken zijn bij het invoeren van analytics en big data. 

Bezoek de website voor meer informatie en om te profiteren van onze vroegboekkortingen!

Partners