14-01-2016

Predictive analytics leverancier Predikto gaat partnerschap aan met Nederlandse BiM Consultants

Deel dit bericht

Predikto kondigt een partnerschap aan met BiM Consultants B.V. om haar internationale vertegenwoordiging verder uit te breiden. Voortbouwend op kennis van de lokale Nederlandse markt zal BiM Consultants B.V. Predikto helpen om haar predictive analytics-oplossingen in Nederland aan te bieden.

Volgens Aarnout Bakker, medeoprichter van BiM Consultants B.V. zijn de oplossingen van Predikto bijzonder aantrekkelijk, omdat ze niet alleen predictive analytics leveren, maar eerder een uitgebreide omgeving voor de uitvoering van preventief onderhoud. De snelheid waarmee de Predikto-oplossingen kunnen worden geïmplementeerd is een belangrijke onderscheidende factor in een markt waar bedrijven op hun hoede zijn voor jarenlange implementatietrajecten.

"Toenemende druk op inzetbaarheid van apparatuur en een betere beheersing van onderhoudskosten zijn belangrijke kwesties in de zeer concurrerende Nederlandse markt en het adviesbedrijf BiM Consultants is de perfecte partner voor Predikto,” zegt Carl Fransman, Managing Director EMEA bij Predikto, "omdat ze zowel een diepe kennis van de lokale markt als grote ervaring in de aftermarket meebrengen."

BiM Consultants B.V. is opgericht door Aarnout Bakker en Wilfred de Herder, beiden met een jarenlange ervaring in onderhoud en ondersteuning. Aarnout Bakker is betrokken geweest bij spoor- en wegvervoer bij diverse productiebedrijven, waar onderhoud van vitaal belang is. Wilfred de Herder begon zijn carrière als technisch officier binnen de Koninklijke Marine, waar hij verantwoordelijk was voor de operationele inzetbaarheid van onderzeeërs en fregatten.

Predikto, Inc., hoofdkantoor in Atlanta (GA), biedt predictive analytics oplossingen aan voor bedrijfsapparatuur en verspreide assets. De eigen data-analyse en voorspellingsmachine is gebouwd op een auto-dynamisch machine learning protocol dat zich in near real-time aanpast aan veranderende omstandigheden. Predikto is gespecialiseerd in het operationaliseren van voorspellingen van belangrijke industriële gebeurtenissen zoals machine-uitval en verminderde staat van onderhoud om de algehele prestaties van een bedrijf te verbeteren.
Het bedrijf bestaat uit ingenieurs, ontwikkelaars, academici en diverse professionals uit de industrie. Predikto's technologie-oplossing stelt bedrijven in staat om een ​​naadloze operationele functionaliteit, efficiency en rendement op hun bedrijfsmiddelen te realiseren.

Meer informatie: www.predikto.com

Partners