15-12-2015

Microsoft kent QNH zeven maal Gold status toe

Deel dit bericht

IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting heeft een 7-voudige Gold Partner status behaald. Naast de gouden status voor ‘Data Analytics’, ‘Devices and Deployment’, ‘Datacenter’, ‘Application Development’, 'Collaboration and Content', 'Cloud Productivity' en ‘Midmarket Solution provider’, kende Microsoft ook een Silver status toe voor de expertise ‘Cloud Platform’.

"Het behalen van deze Gold-competenties is een bevestiging van het hoge kennisniveau dat wij in huis hebben en het onderstreept de juiste keuze voor de centraal gestelde thema’s van QNH," aldus Hen Snackers, CEO bij QNH Consulting. "Eén van de grote voordelen van deze Gold-status is de nauwere samenwerking die hierdoor ontstaat met Microsoft. Voor onze klanten betekent deze status dat ze met een ervaren IT- dienstverlener in zee gaan, die toegang heeft tot alle expertise en nieuwste technologieën van Microsoft."
Eisen

QNH laat met deze Gold Partner status zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan deze status. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van een groot aantal gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende referenties en een positieve beoordeling van klanten – die gemeten wordt via een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek.


Tags:

Microsoft

Company:

QNH

Partners