14-12-2020

BI-Survey portals tonen zichtbaarheid in de Microsoft Analytics markt

Deel dit bericht

BI-Survey lanceert binnenkort de portals Powerbimap en Azureanalyticsmap in de Benelux om het bewustzijn van de oplossingen omtrent de diensten rond Azure en Power BI te verhogen. Het project wordt officieel ondersteund door Microsoft met als doel hun klanten een beter overzicht te geven van de beschikbare add-on solutions en diensten voor Power BI en Azure. BI-Survey is een divisie van BI-softwaremarktanalist en consultancybedrijf Business Application Research Center (BARC).

Powerbimap is een innovatieve regionale gids met alle dienstverleners, consultancybedrijven, opleidingen en softwareproducten die deel uitmaken van het ecosysteem van Power BI. Deze portal is al beschikbaar voor de Duitssprekende landen.
Azureanalyticsmap is een regionale gids met een compleet overzicht van alle producten en diensten binnen het ecosysteem van Azure.
De rollout van de portals wordt per regio gedaan, na de DACH-regio en de Benelux komen ook de VS en het Midden-Oosten aan bod.

Het doel is van beide portals is:
• Snelle toegang geven tot alle dienstverleners in deze markt per regio
• Om leads te genereren voor diensten via intelligente browse en search functionaliteiten
• Het snelgroeiende Azure- en Power BI-ecosysteem beter in kaart te brengen
• Een mogelijkheid te creëren om partners uit verschillende regio’s met elkaar in contact te laten komen.
• Een platform te ondersteunen waar ook niet-Microsoft partners aan deel kunnen nemen.

Opgenomen worden in de portal is gratis. Wel moet een vragenlijst ingevuld worden om ervoor te zorgen dat producten en diensten opgenomen worden in de juiste categorieën en met de juiste zoekwoorden te vinden zijn. Dit duurt ongeveer 15 minuten, afhankelijk van het aantal producten en diensten. Beide mappen bestaan uit drie objecten: Software, Diensten en Succesverhalen. Meedoen aan alle drie de categorieën is mogelijk.
Beide producten zijn van BARC, BI-softwaremarktanalist van Europa, en auteur van het jaarlijkse onafhankelijke BI-gebruikersonderzoek The BI & Analytics Survey.

Meer informatie: BI-Survey

Partners