28-10-2021

Conclusion versterkt EA portfolio met Microsoft Dynamics competentie

Deel dit bericht

Conclusion neemt de Microsoft Dynamics-activiteiten over van KPMG Nederland. De Microsoft Dynamics dienstverlening voerde KPMG onder de vlag KPMG Crimsonwing. Dit bedrijf gaat verder als Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions).

De organisatie bestaat uit ruim 60 experts, die een sterke positie hebben opgebouwd als implementatiepartner voor Microsoft Dynamics 365 bedrijfsapplicaties. De toevoeging van deze organisatie aan het Conclusion ecosysteem is een belangrijke versterking van de dienstverlening op het gebied van Enterprise Applications. Per 1 december verhuist de organisatie naar het hoofdkantoor van Conclusion in Utrecht.  

CEO Engbert Verkoren van Conclusion is verheugd om Conclusion MBS aan zijn ecosysteem toe te mogen voegen. “De Microsoft Dynamics competentie was het ontbrekende stukje in de puzzel van onze Microsoft dienstverlening. Binnen het Enterprise Applications domein zien we Microsoft aan terrein winnen en kiezen steeds meer klanten voor Microsoft Dynamics oplossingen. Met Conclusion MBS als bedrijfsonderdeel verbreden we ons dienstenaanbod en hun service offering sluit perfect aan op onze huidige Microsoft based services, waaronder IT-infrastructuur, applicatiemanagement en data-analytics. Naast een naadloze aansluiting qua dienstverlening, passen de bedrijven ook qua karakter bij elkaar. Ondernemerschap staat hoog in het vaandel en de mensen hebben dezelfde bloedgroep.”

Partners