Enable-U belicht kansen API-management en PSD2 tijdens ‘Integration & Beyond’ seminar
(10-09-2015)

Deel dit bericht

Op donderdag 10 september organiseert Enable-U, integratiespecialist voor transparante, veilige en beheersbare informatiestromen, het evenement ‘Integration & Beyond’. Het event staat volledig in het teken van API-management en PSD2 en hoe organisaties hierin kunnen excelleren. Belangrijke onderwerpen zoals PSD2, Performance Management en Identity Management worden besproken door diverse experts. Het evenement is gratis en vindt plaats in EYE Film, te Amsterdam. 

API-economie
We leven in een API-economie. Steeds meer organisaties delen hun data en diensten met zakelijke partners, leveranciers, en ontwikkelaars via API’s om economische waarde toe te voegen, samen te werken en digitaal te innoveren. Maar hoe kunnen organisaties op een veilige manier data delen met derden, hoe ga je om met compliance en governance en hoe bouw je een slimme API-managementstrategie? Tijdens ‘Integration & Beyond’ wordt aan de hand van verschillende sessies en vraaggesprekken antwoord gegeven op deze vragen.

PSD2
Een ander belangrijk onderwerp tijdens het ’Integration & Beyond’ seminar is PSD2. Deze vernieuwde Europese richtlijn zorgt voor innovatie en een eerlijkere concurrentie in de Europese betaalmarkt. Mede hierom is het noodzakelijk dat Europese banken hun eigen API-managementstrategieën herzien om de toegang tot betaalleveranciers te faciliteren en innoveren. Welke impact heeft PSD2 op financiële instellingen? En hoe wordt uw organisatie PSD2-ready? Tijdens twee sessies worden alle ins en outs van PSD2 besproken en ontdekken organisaties hoe zij PSD2 kunnen omvormen tot een concurrentievoordeel.

Programma

09.30 - 10.00 uur

Welkom & registratie

10.00 - 10.15 uur

Keynote door Kees Neven, mede-oprichter en directeur van Enable-U

10.15 - 10.45 uur

PSD2: Invloed op uw bedrijfsvoering? Door Vincent Jansen, Principal & Digital Identity verantwoordelijk bij Innopay

10.45 - 11.00 uur

Koffiepauze

11.00 - 11.45 uur

API management in Finance: Hoe wordt u PSD2-ready? Door Marvin Stijweg, Enterprise Accountmanager en Heiko Hudig, Senior API management Consultant bij Enable-U

11.45 - 12.30 uur

Performance Management: Applicatie-intelligentie om waarde toe te voegen. Door Bart Dijkman, Product Manager bij Enable-U

12.30 - 13.00 uur

Identity Management: De controle over identiteit en data. Door Walter Bioch, Security-expert bij CA Technologies

13.00 - 14.00 uur

Vraag & antwoord en lunch

 

Datum & locatie
‘Integration & Beyond’ vindt plaats op donderdag 10 september 2015 van 09:30 uur tot 14:00 uur in Eye Film te Amsterdam.
Adres: IJpromenade 1, 1031 KT Amsterdam. U kunt gratis parkeren.

Aanmelden voor het evenement kan via: http://www.enable-u.nl/integration-and-beyond/

Partners