24-05-2024

Conclusion bundelt data- en intelligence-expertise in Conclusion Intelligence

Deel dit bericht

Conclusion kondigt de lancering aan van Conclusion Intelligence, dat de krachten bundelt van verschillende bedrijven binnen het Conclusion-ecosysteem die zich richten op business improvement en innovatie door middel van data en technologie zoals AI en GenAI.

Door deze expertise te verenigen, vergroten de bedrijven Hot ITem, Mediaan, AMIS, Future Facts en DataTrust hun slagkracht in de markt. Met meer dan 500 professionals en jarenlange ervaring, is Conclusion Intelligence in één klap de grootste en meest impactvolle specialist in business improvement en innovatie van Nederland.

Met de lancering van Conclusion Intelligence wil Conclusion inspelen op de groeiende vraag van organisaties om complexe business improvement-uitdagingen aan te pakken met behulp van data en intelligence. Denk aan optimale personeelsplanning in een krappe arbeidsmarkt, kostenreductie door slim gebruik van data als basis voor groei, volledige ontzorging in een tijdige implementatie van CSRD, het realtime kunnen beslissen op basis van kwalitatief goede data of de strategische inzet van nieuwe technologieën zoals AI en IoT. In de snelgroeiende en sterk competitieve markt, verwacht Conclusion haar positie verder te verstevigen met deze lancering. De oplossingen van Conclusion Intelligence maken organisaties meer weerbaar, wendbaar en onderscheidend, waardoor hun bedrijfsprestaties en innovatiekracht verbeteren.

De bedrijven binnen Conclusion Intelligence blijven zelfstandig opereren, maar intensiveren hun al bestaande samenwerking om een nog uitgebreider dienstenaanbod te kunnen bieden. De synergie die ontstaat door nauwer samen te werken, stelt klanten in staat om te profiteren van een verbeterde end-to-end ondersteuning en ontzorging bij het oplossen van business vraagstukken.

Partners