12-07-2021

Nieuwste versie IRIS-dataplatform biedt volgende stap in adoptie Data Fabric

Deel dit bericht

InterSystems heeft de nieuwste release van haar InterSystems IRIS-dataplatform aangekondigd. Deze bevat Adaptive Analytics-mogelijkheden en extra SQL-uitbreidingen voor analytics om het implementatieproces van een enterprise data fabric-architectuur te verbeteren.

Adaptive Analytics binnen InterSystems IRIS biedt zakelijke gebruikers superieur gebruiksgemak en self-service analytics-mogelijkheden om live data uit meerdere bronnen in een consistent formaat te visualiseren, te analyseren en te ondervragen. Dit stelt gebruikers in staat om de informatie te verkrijgen die ze nodig hebben om tijdige en nauwkeurige zakelijke beslissingen te nemen, ongeacht de bron, het formaat, de snelheid of de leeftijd van de gegevens, zonder dat ze experts hoeven te zijn in data design of data management.

De nieuwste release van InterSystems IRIS versnelt en vermindert de complexiteit van de implementatie van enterprise data fabrics, een moderne architectonische benadering van datamanagement die ongelijksoortige, gedistribueerde data uit de hele onderneming integreert en harmoniseert en deze on-demand beschikbaar maakt.

Self-Service adaptieve analytics
Adaptive Analytics breidt deze mogelijkheden verder uit door de weefsels 'slimmer' te maken om self-service voor zakelijke gebruikers mogelijk te maken en data bruikbaar te maken voor een groot aantal toepassingen om te voldoen aan een breed scala van kritieke bedrijfsvereisten, waaronder risicomanagement, bedrijfsmanagementrapportage, ondersteuning van besluitvorming en naleving van regelgeving. InterSystems IRIS is een kernonderdeel van smart data fabrics en biedt ook een snellere time-to-value en maakt intelligente voorspellende en voorschrijvende diensten mogelijk.

Extra SQL bestandsextensies voor Analytics
Als onderdeel van de nieuwste release maken extra SQL Extensions for Analytics het voor datateams eenvoudiger om sneller en efficiënter toegang te krijgen tot data voor machine learning, BI en rapportage use cases.

Partners