12-11-2020

InterSystems introduceert IRIS Adaptive Analytics

Deel dit bericht

InterSystems introduceert InterSystems IRIS Adaptive Analytics, een nieuwe oplossing binnen het InterSystems IRIS-dataplatform en InterSystems IRIS for Health. De oplossing biedt zakelijke gebruikers gebruiksgemak en selfservice-analysemogelijkheden om live gegevens te visualiseren, analyseren en bevragen.

InterSystems IRIS Adaptive Analytics is ontwikkeld in samenwerking met AtScale, leverancier van Intelligent Data Virtualization voor geavanceerde analyses. De nieuwe oplossing biedt naadloze integratie tussen real-time data in InterSystems IRIS en veelgebruikte Business Intelligence-tools als Tableau, Microsoft Power BI en Microsoft Excel. InterSystems IRIS Advanced Analytics maakt het voor datamodeleurs snel en gemakkelijk om een gemeenschappelijk analytisch datamodel te beheren en voor zakelijke gebruikers om BI-dashboards te creëren en te wijzigen zonder tussenkomst van IT. De Adaptive Analytics-oplossing breidt ook de schaalbaarheid van InterSystems IRIS uit om analytische workloads met nog grotere datasets te ondersteunen.

InterSystems IRIS Adaptive Analytics voegt mogelijkheden voor relational online analytical processing (ROLAP) toe als aanvulling op de mogelijkheden voor multidimensional online analytical processing (MOLAP) die al worden aangeboden met InterSystems IRIS. De nieuwe oplossing zal beschikbaar zijn in een aanstaande InterSystems IRIS-release.

Partners