07-05-2021

tdglobal en EDB bieden samen PostgreSQL technologie en diensten

Deel dit bericht

Het in Den Bosch gevestigde tdglobal heeft een samenwerkingsverband aangekondigd met EDB voor de Benelux en DACH regio's. EDB's enterprise-ready PostgreSQL database, tools en diensten vormen een aanvulling op tdglobal's bestaande Insight oplossing voor SAP Sybase en IBM Informix & DB2.

Johan van Kampen, Managing Director Europa bij tdglobal stelt: "De wereld is veranderd en zo ook de database strategieën van ondernemingen. Klanten zijn op zoek naar budget om te innoveren en wij helpen onze klanten om zakken met geld te vinden die vaak verborgen zijn in databases als gevolg van beslissingen in het verleden. Ons partnerschap met EDB voor PostgreSQL is daarom een doelgerichte en logische stap voor tdglobal."

Volgens tdglobal is PostgreSQL vaak de database bij uitstek voor klanten die innoveren met nieuwe toepassingen. Kostenbeheersing, performance optimalisatie, flexibiliteit en de hoge support SLA's die de samenwerking tussen tdglobal en EDB standaard biedt zijn voor klanten belangrijke drijfveren.

Company:

tdglobal, EDB

Partners