Alec Sharp introduceert nieuwe workshop Advanced Business Process Techniques

Deel dit bericht

We horen regelmatig over het belang van alignment in het bereiken van succes bij het werken met bedrijfsprocessen, maar alignment met wat? Topspreker Alec Sharp zal deze vragen beantwoorden in de nieuwe workshop Advanced Business Process Techniques van Adept Events.

Alec Sharp presenteert specifieke, herhaalbare technieken om uw business process initiatieven in lijn te brengen met menselijke factoren, organisatiecultuur en bedrijfsstrategie en -doelstellingen. Menselijke en organisatorische aspecten worden soms afgedaan als de zachte kant, maar krachtige, pragmatische en beproefde technieken zijn beschikbaar en worden behandeld in deze unieke workshop.

Deze tweedaagse workshop is een vervolg op de succesvolle training Working with Business Processes door Alec Sharp en wordt als hybride format zowel als online video stream als op locatie, binnen de geldende RIVM-richtlijnen, in het Van der Valk Hotel Utrecht gegeven op 25 en 26 november 2021. Vroegtijdig registreren is verstandig gelet op deze gerenommeerde spreker en de gelimiteerde deelname. Schrijf u snel in!

Meer informatie: Adept Events.

Partners