20-11-2020

Yenlo lanceert Connext Go! Integration-as-a-Service

Deel dit bericht

Integratiespecialist Yenlo lanceert de dienst Connext Go! Hiermee worden alle functionaliteiten van haar Connext-platform aangeboden in abonnementsvorm met een vaste prijs per integratie. Met Connext Go! beschikken organisaties binnen het onderwijs, de gezondheidszorg, de overheid en het mkb over een betaalbare, efficiënte en volledig beheerde integratieoplossing.

Het Connext Platform is een plug-and-play, volledig beheerde en gehoste en schaalbare middleware Integration-Platform-as-a-Service (iPaaS).

Integraties volgens pay-per-use
Met de nieuwe dienst wil Yenlo klanten ontzorgen op het gebied van ontwikkeling, beheer, support en infrastructuur van de integratie. Yenlo-experts nemen alles voor rekening tegen een vaste en transparante prijs per integratie per maand. Dankzij dit pay-per-use-model hoeven klanten geen grote investeringen te doen.

Yenlo heeft Connext platform in 2019 gelanceerd. Als betaalbaar, schaalbaar en effectief alternatief voor klassieke integraties zorgt het ervoor dat systemen, applicaties en databases altijd verbonden zijn met elkaar.

Company:

Yenlo

Partners