01-08-2022

TIBCO Cloud Integration ontsluit kracht realtime data met iPaaS-functionaliteit

Deel dit bericht

TIBCO kondigt toevoegingen aan aan TIBCO Cloud Integration, haar iPaaS-oplossing gebaseerd op TIBCO Cloud. Dit biedt nieuwe kansen voor het integreren van applicaties, data en apparaten in hybride omgevingen en helpt klanten om in de huidige, vluchtige wereld hun doelen te behalen. TIBCO Cloud Integration helpt bij het automatiseren van bedrijfsprocessen en de integratie van digitale assets in de hele organisatie.

Door app-ontwikkeling te versnellen en te vereenvoudigen kunnen organisaties nu nog sneller inspelen op markttrends, wat hen een concurrentievoordeel oplevert. “Om in de huidige uitdagende en competitieve markt te kunnen excelleren is focus op data essentieel. Door data op de juiste manier te benutten, kunnen organisaties uitdagingen omzetten in kansen”, zegt Randy Menon, senior vice president and general manager, Connect en TIBCO Cloud, TIBCO. “TIBCO Cloud levert schaalbare en flexibele oplossingen die de integratie tussen alle systemen, bedrijfsactiviteiten en processen stimuleren. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten de kracht van realtime data kunnen benutten.”

TIBCO Cloud biedt innovaties die het verbinden van apps, data en apparaten versnellen met behulp van een digitaal SaaS-platform. Deze updates leveren voordelen op voor klanten, zoals:
Snellere levering van oplossingen. Vanaf ontwerp tot en met implementatie worden gebruikers ondersteund met AI, ontwerpers van integratieoplossingen worden geholpen met aanbevelingen en slimme ontwerppatronen. Ontwikkelaars van data-integraties krijgen hulp middels op AI/ML-gebaseerde smart mapping-technologie. Zo ontstaan er aanbevelingen voor mapping, gebaseerd op deep learning naar aanleiding van eerdere mapping-keuzes.
Grotere agility. Met unified decision management en governance kunnen business users eenvoudig beslissingen vanuit de hele organisatie consolideren. Hierdoor kunnen gebruikers beslissingsbevoegdheid delegeren aan een shared service binnen TIBCO Cloud en inconsistente besluitvorming verminderen.
Snel zakelijke waarde halen uit events. Het ontwikkelen van event-driven oplossingen is dankzij de nieuwe mogelijkheden in TIBCO Cloud ook een stuk eenvoudiger geworden. Een nieuwe API Modeler zorgt ervoor dat AsyncAPIs voor Apache Kafka ontworpen kunnen worden. Teams delen en vinden event-gedreven API’s via een registry in TIBCO Cloud. Op basis van de gemaakte ontwerpen en deze registry kan via een point-and-click-functionaliteit een event publisher of subscriber worden gegenereerd, veel sneller dan middels de ontwikkeling van custom code.

Automation Hero
TIBCO is ook een samenwerking met Automation Hero aangegaan en heeft hiermee slimme verwerkingsmogelijkheden voor documenten toegevoegd aan de toch al uitgebreide mogelijkheden van TIBCO Cloud Integration. Hierdoor kunnen klanten waardevolle data ontsluiten die voorheen moeilijk toegankelijk was. “We zijn marktleider in het automatiseren van elk documentgericht proces en zijn een samenwerking aangegaan met TIBCO om ervoor te zorgen dat klanten de enorme waarde kunnen benutten die verstopt zit in ongestructureerde data. Deze data zit vaak opgesloten in documenten en traditioneel gezien is er veel handmatig werk nodig om dit te ontsluiten”, zegt Stefan Groschupf, oprichter en CEO van Automation Hero. “De gecombineerde oplossing zal beschikbaar komen via de TIBCO Cloud Integration-marktplaats en het mogelijk maken om met slechts een paar klikken geavanceerde AI-documentverwerking te benutten.”

TIBCO meldt verder dat het TIBCO Cloud Integration-aanbod wederom door analisten is uitgeroepen tot leider in de volgende rapporten: GigaOm Radar for iPaaS, GigaOm Radar for Cloud Platforms for Hybrid Integration and Automation, and the Nucleus Research iPaaS Technology Value Matrix.

Lees meer over het TIBCO Connect-portfolio.

Partners