21-03-2023

TIBCO erkend als leider in Gartner 2023 MQ Integration PaaS-rapport

Deel dit bericht

TIBCO is door Gartner voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Leader in het landschap van Integration Platform as a Service (iPaaS). Volgens TIBCO valideert dit rapport haar positie als leverancier van integratiemogelijkheden op bedrijfsniveau die duidelijke bedrijfswaarde leveren voor onze gebruikers.

De TIBCO Cloud Integration iPaaS biedt kosteneffectieve en flexibele integratiemogelijkheden die gebaseerd zijn op 25 jaar ervaring in het helpen van 's werelds grootste ondernemingen bij het oplossen van complexe bedrijfsproblemen.

TIBCO Cloud Integration is van de grond af ontworpen om onze klanten in staat te stellen uiteenlopende uitdagingen aan te pakken binnen één enkel platform:
• Kies de best passende oplossing: Volledige flexibiliteit in hoe u uw integratieoplossingen aankoopt, ontwerpt en implementeert, zodat u de best passende oplossing kunt kiezen om aan uw unieke vereisten te voldoen.
• Los elke integratie-uitdaging op: In één omgeving kunt u alle vormen van integratie implementeren, van moderne API-geleide en event-driven tot klassieke datasynchronisatie, bestandsoverdracht, SOAP en meer om app, data, IoT, B2B en mobiele/web integratie use cases aan te pakken.  
• Iedereen in staat stellen waarde te creëren: Verminder de afhankelijkheid van de IT-afdeling door een breed scala aan gebruikers - waaronder bedrijfstechnologen, integratiespecialisten, ontwikkelaars en applicatie-eigenaren - in staat te stellen digitale diensten te creëren, processen te automatiseren en bedrijfsgegevens te verbinden.  
• Minimale integratiekosten: Profiteer van lage en no-code integratie-ervaringen die optimale productiviteit mogelijk maken, wat resulteert in de laagste implementatiekosten in vergelijking met concurrenten, zoals gemeten door een onafhankelijke evaluatie van analisten van PushToTest.

TIBCO is vereerd om door Gartner te worden erkend als Leader in het 2023 Gartner Magic Quadrant Integration Platform as a Service Report. TIBCO biedt een gratis exemplaar van het rapport.Partners