16-03-2020

Diamanti benoemt Jony Hartono tot CFO en Jenny Fong tot VP Marketing

Deel dit bericht

Kubernetes-specialist Diamanti heeft de benoeming aangekondigd van Jony Hartono als Chief Financial Officer (CFO) en Jenny Fong als Vice President van Marketing. Elk rapporteert rechtstreeks aan Diamanti CEO Tom Barton.

"Naarmate onze bedrijfsgroei versnelt, is het van cruciaal belang dat we bekwame leiders aantrekken voor ons executive team in belangrijke disciplines zoals financiën en marketing," zei Barton. "Jony heeft een track record van aangetoond financieel succes bij openbare en particuliere technologiebedrijven, terwijl Jenny bijna een perfecte match is voor onze marketingdoelen, gezien haar diepe wortels in containers en virtualisatie in leidende rollen bij Docker en VMware."

Hartono en Fong treden toe tot het Diamanti executive team na de recente benoemingen van Christina Monzon-Le als Vice President People, Chris Noordyke als VP Business Development en Allianties, Andy Wild als Chief Revenue Officer en Bill Cordero, Vice President Worldwide Channel Sales. Aan het einde van 2019 kondigde Diamanti ook een succesvolle Serie C-financiering aan, een algehele verdubbeling van het fulltime personeel, de acquisitie van nieuwe klanten en strategische partners zoals Networld in Japan.

Hartono voegt zich bij Diamanti van Instart, een applicatie- en beveiligingsstartup ondersteund door Andreessen Horowitz, STTelemedia en Tenaya waar hij als CFO diende. Daarvoor was hij CFO bij SaaS startup Capriza. Voordien bekleedde Hartono senior functies op het gebied van financiën en bedrijfsontwikkeling bij MobileIron, Rackable Systems/SGI en Atrica. Fong komt naar Diamanti van Mirantis na de recente overname van Docker, waar ze diende als Senior Director Product Marketing. Daarvoor was Fong Director Product & Technical Marketing bij VMware. Ze begon haar carrière als Applications Engineering Manager bij Cypress Semiconductor.

Company:

Diamanti

Partners