23-05-2023

WEKA rolt nieuwe functies en verbeteringen uit in 4.2 release

Deel dit bericht

WekaIO, leverancier van dataplatforms, heeft versie 4.2 van haar WEKA-dataplatform onthuld. De release komt met een verscheidenheid aan verbeterde functies en nieuwe vermogens voor het bedrijf, ontworpen om de betaalbaarheid en prestaties van technologieën van de volgende generatie voor WEKA's klanten te vergroten. Deze omvatten geavanceerde gegevensreductie en een plug-in voor containeropslaginterface (CSI) voor stateful gecontaineriseerde werklasten die klanten kunnen helpen om hun opslag- en operationele kosten drastisch te verlagen.

WEKA 4.2 biedt ook aanzienlijke prestatieverbeteringen in de cloud en verstrekt de grenzeloze schaal- en applicatiegegevensbescherming die nodig is om duizenden containers voor cloud-native kunstmatige intelligentie (AI) en machinaal leren (ML) te ondersteunen.

De release bouwt voort op de vierde generatie van WEKA's softwaregedefinieerde, hybride clouddataplatform. WEKA 4, gelanceerd in juni 2022, draait naadloos in lokale omgevingen op standaardservers, native in één of meer grote openbare clouds - waaronder AWS, Azure, Google Cloud en Oracle Cloud - of in hybride configuraties. Het transformeert stagnerende datasilo's in dynamische datapijplijnen die sneller, efficiënter en duurzamer technologieën van de volgende generatie en prestatie-intensieve werklasten zoals generatieve AI, natuurlijke taalverwerkingsengines, AI/ML-modeltraining, hoogwaardige data-analyse, genomische sequentiëring en meer kunnen voeden.

Met de 4.2-softwarerelease wil WEKA snelheid, eenvoud, schaal en duurzaamheidsvoordelen bieden aan organisaties die worstelen met snelle gestructureerde en ongestructureerde datagroei, grootschalige data-analyse, het beheer van prestatie-intensieve werklasten en het beheersen van gegevensbeheerkosten.

Company:

Weka

Partners