18-12-2019

Syncsort voltooit overname van Pitney Bowes software- en data-business

Deel dit bericht

Syncsort heeft de overname van de software- en data-activiteiten van Pitney Bowes bekrachtigd, waardoor een softwarebedrijf voor databeheer is ontstaan met meer dan 11.000 zakelijke klanten, een omzet van 600 miljoen dollar en 2.000 werknemers wereldwijd.

Volgens CEO Josh Rogers van Syncsort streven bedrijven overal ter wereld ernaar om hun concurrentievermogen te vergroten door strategisch gebruik van data. “Om hierin te slagen moeten organisaties investeren in technologieën zoals cloud, streaming en machine learning, en tegelijkertijd tientallen jaren van investeringen in hun traditionele gegevensinfrastructuur benutten en moderniseren. Met de combinatie van Syncsort en Pitney Bowes-software en -data creëren we een nieuw en groot bedrijf voor gegevensbeheer en kunnen we door onze schaalvergroting de samenwerking met klanten uitbreiden, zodat ze de waarde van al hun gegevens kunnen maximaliseren."

Het gecombineerde portfolio brengt mogelijkheden op het gebied van locatie-intelligentie, gegevensverrijking, klantinformatiebeheer en engagement-oplossingen samen met krachtige data-integratie- en optimalisatiesoftware. Deze end-to-end-mogelijkheden stellen volgens Syncsort ondernemingen in staat om uitdagingen rond data-integriteit te overwinnen.

Partners