24-05-2019

myBrand lanceert Discovery Scan voor S/4HANA

Deel dit bericht

SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand introduceert de Discovery Scan om organisaties richting te geven in de overstap naar het nieuwe SAP-systeem S/4HANA. Deze nieuwe service is in het leven geroepen om overzicht te creëren in de grote hoeveelheid tools en methodes die SAP beschikbaar stelt op het gebied van S/4HANA. Het biedt organisaties steun in de keuze van de juiste bestemming, conversiemethode en integratieaanpak.

De Discovery Scan wordt uitgevoerd middels een technische analyse en een aantal workshops op locatie bij klantorganisaties. Hieruit wordt een advies opgemaakt, een plan van aanpak op hoofdlijnen geformuleerd en een eerste business case opgesteld.

De route naar S/4HANA is voor iedere organisatie verschillend. Daarom is het belangrijk om goed na te gaan of bepaalde functionaliteiten in de nieuwe SAP-versie nog beschikbaar zijn of wellicht in een andere vorm worden aangeboden. De Discovery Scan bestaat uit een aaneenschakeling van door myBrand ontwikkelde stappen gecombineerd met tools van SAP. Uit de scan komt een uitgebreid rapport, opgesteld door myBrand, én een advies dat een van de drie overstapmogelijkheden bevat: herimplementatie, technische conversie of de overstap op een ander systeem, bijvoorbeeld S/4HANA Cloud. De technische analyse en het adviesrapport hebben als voordeel dat er aanzienlijk minder tijd verloren gaat aan kennisoverdracht en het zoeken van informatie. Daarnaast biedt de scan een onderscheidend vermogen met de tools die SAP zelf biedt.

Tags:

Hana, S/4HANA, Coud

Company:

SAP, myBrand

Partners