11-04-2019

Neo4j breidt toegang voor startups uit

Deel dit bericht

Graph database specialist Neo4j biedt startups gratis toegang tot haar bedrijfsplatform aan. Neo4j verleent de gratis toegang tot de enterprise-editie aan startups met maximaal 50 werknemers en minder dan 3 miljoen dollar aan omzet. Eerder omvatte het programma startups met minder dan 20 werknemers.

De uitgebreide toegang omvat ook Neo4j's Bloom, een graph data visualization tool voor zowel beginners als data scientists. De interface is ontworpen om samenwerking tussen ontwikkelteams en managers mogelijk te maken. Het startupprogramma biedt ook ondersteuning voor GraphQL, de nieuwe taal die is ontworpen om het voor ontwikkelaars eenvoudiger te maken API's te gebruiken om data over te zetten naar toepassingen. De verbeterde toegang omvat ook integratie met Apache Kafka, samen met een verzameling graph algoritmen en machine learning bibliotheken.

In totaal hebben 651 bedrijven, variërend van geolocatie tot ruimtevaart-startups, zich vorig jaar aangemeld voor het toegangsprogramma van Neo4j. Neoj4 meldt dat de gratis licenties die in het kader van het startup-initiatief zijn verleend geen enterprise ondersteuning bieden.

Een aanmeldingspagina voor het gratis toegangsprogramma is hier te vinden.

Partners