03-04-2019

Neo4j Labs biedt voedingsbodem voor innovatie

Deel dit bericht

Neo4j heeft de lancering aangekondigd van Neo4j Labs. Projecten onder de vlag van Neo4j Labs zijn onder andere Neo4j Graph Algorithms, GraphQL en de APOC Library.

Om grootschalige Graph analyses mogelijk te maken en om pipelines voor machine learning te ondersteunen, is de Neo4j Graph Algorithms-bibliotheek ontwikkeld, die vele veelgebruikte algoritmen omvat. De bibliotheek is een zeer geparallelliseerde implementatie die goed werkt met grootschalige Graphs.
GraphQL is oorspronkelijk gebaseerd op de behoeften van front-end ontwikkelaars en heeft zich recentelijk ontwikkeld tot een uitgebreide stack voor API-ontwikkeling. De GRANDstack-oplossing combineert gebruikelijke tools en frameworks - GraphQL React Apollo en de Neo4j Database tot een efficiënte ontwikkelingsstack.
De APOC-bibliotheek biedt als uitgebreide developer toolkit voor Neo4j een breed scala aan procedures en functies die data-integratie, graph refactoring, dataconversie en operationele functionaliteit. Andere projecten aangeboden door Neo4j Labs zijn onder meer: Halin Monitoring; Neo4j-ETL; Neo4j-Kafka-integratie; Neovis.js; Neo4j-JDBC.

Meer informatie: Neo4j Labs

Company:

Neo4j

Partners