12-12-2018

Informatica biedt Data Hub Reference Architecture

Deel dit bericht

Informatica heeft een uitgebreide data hub reference architecture voor customer engagement aangekondigd. Deze modulaire, hybride microservices-gebaseerde architectuur maakt gebruik van metadata-gedreven AI, ondersteund door de CLAIRE-engine, en is schaalbaar voor elk volume, snelheid en verscheidenheid van gegevens.

De Informatica datahub referentiearchitectuur vereenvoudigt en automatiseert de levering van vertrouwde, contextuele en relevante data met een realtime en volledig overzicht van alle gegevens, inclusief transactie-, interactie- en referentiegegevens, om een ​​betere klantbetrokkenheid voor alle kanalen te stimuleren. Deze uitgebreide architectuur maakt gegevensuitwisseling en hergebruik mogelijk, vereenvoudigt integratie en verbetert data governance met:
Data cataloging; Data-integratie; Applicatie-integratie; Masterdata management; Applicatie datamanagement; Datakwaliteit; Data privacy; AI-gedreven metadata management.

Met deze mogelijkheden kunnen bedrijven:
- hun data onderzoeken voor geavanceerde analyses met AI-gedreven data catalogmogelijkheden
- silo-data harmoniseren voor een eenvoudige uitwisseling van gegevens tussen lokale en multi-cloud-applicaties.
- een intelligent, compleet 360-gradenbeeld van klant-, product-, leveranciers- en referentiedata verkrijgen.
- verzorgen, voorbereiden, catalogiseren, beheersen, beheren en beschermen van data om nieuwe inzichten te leveren, consistent met big data management.
- klanten in staat stellen om privacy by design te benaderen en gevoelige informatie te identificeren voor ethische gegevensverwerking.
- strategische bedrijfsinitiatieven aansturen, compliance-inspanningen met data governance ondersteunen.

Met deze functies voor hybride gegevensbeheer kunnen gebruikers de mogelijkheden van hun data inzetten in omgevingen met meerdere clouds en on-premise om betrouwbare klantenbetrokkenheid via alle kanalen te leveren.

Meer informatie: Informatica

Partners