27-02-2018

IBM verbetert Spectrum Storage portfolio

Deel dit bericht

IBM lanceert updates voor haar software-defined storage (SDS) storage-portfolio Spectrum Storage. Met de updates wil IBM klanten helpen om kosten van datamanagement te verlagen, beveiliging te verhogen en de groeiende hoeveelheden data beter te managen. Tevens wil IBM het storage-portfolio in overeenstemming met de GDPR brengen.

IBM heeft onder andere vernieuwingen aangebracht voor verminderde datacapaciteit en snellere datatransfers: nieuwe compressiesoftware vermindert de datacapaciteit met 80 procent waardoor data 2,5 keer zo snel verstuurd kunnen worden. Ook zet levert IBM nieuwe beveiligingsmogelijkheden. IBM Spectrum Protect helpt bedrijven zich voor te bereiden op de nieuwe privacy-standaarden die de Europese Unie met de GDPR-wetgeving oplegt.

Het storage-portfolio kent verder eenvoudiger datamanagement in complexe omgevingen. IBM Spectrum Connect is een consistente oplossing bij het monitoren, automatiseren en orchestreren van Hi IBM storage in VMware en Microsoft PowerShell-omgevingen. De backup-oplossing voor virtuele omgevingen Spectrum Protect Plus is verbeterd met uitgebreide database-ondersteuning en snellere restores. Verder biedt Spectrum Protect Plus geautomatiseerde databescherming en provisioning voor VMware in de IBM Cloud.

Meer informatie: IBM

Company:

IBM

Partners