09-01-2018

Databedrijf DR3Data overgenomen van DTG

Deel dit bericht

Ondernemer Jaap Wolff maakt de overname van databedrijf DR3Data bekend. DR3Data blijft onder deze naam opereren vanuit de vestiging in Roosendaal. Financiële details over de overname worden niet verstrekt.

Volgens Jaap Wolff is DR3Data een autoriteit op het gebied van Data, Datamanagement, Datavisualisatie & Webservices. “Kwaliteit en Kennis blijven het onderscheidende vermogen. Hier gaan zeer innovatieve producten en diensten aan toegevoegd worden waaronder een line extension op het gebied van Privacy & Security producten.” Wolff is tevens directeur/eigenaar van ClearWeb (webdevelopment), eigenaar van Greeneasy (duurzaamheid) en partner in de Prince Group (privacy en security). Hij heeft ruim veertig jaar ervaring in het vak.

Voormalig eigenaar Anoeska Bredius van DR3 is ervan overtuigd dat met de overname DR3Data een top-3 positie in de Benelux krijgt. “DR3Data heeft een vooraanstaande rol die door de nieuwe productontwikkelingen wordt uitgebreid. Aanvullingen op het gebied van B2C maar ook internationale data en big data hebben de aandacht.”

Partners