23-08-2017

ilionx gaat partnership aan met Unit4

Deel dit bericht

ICT-dienstverlener ilionx gaat een partnership aan met softwareleverancier Unit4. De samenwerking houdt in dat ilionx de cloudgebaseerde PSA Suite van Unit4 zal implementeren.

De Unit4 PSA Suite is een oplossing voor Professional Services Automation die real-time inzichten biedt in alle processen; van salesfunnel tot project en facturatie. Organisaties die gebruik maken van de PSA Suite, die gebaseerd is op Microsoft Dynamics 365, hebben daardoor altijd een actueel inzicht in belangrijke KPI’s, zoals bezetting, productiviteit, efficiency en factureerbare tarieven. Hierdoor kunnen ze het succes van nieuwe projecten beter voorspellen.

Unit4 PSA werd eerder dit jaar onderdeel van Unit4 na de overname van Assistance Software door Unit4. De officiële partnerovereenkomst volgt op een succesvolle samenwerking tussen ilionx en Unit4 bij een aantal gezamenlijke klanten.

Martijn van der Hoeden, Global Head of CoE PSO bij Unit4: “Veel van onze klanten willen de overstap maken van legacy software naar nieuwe technologie. De synergie tussen deze dienstverlening van ilionx en de Unit4 PSA Suite biedt een krachtige totaaloplossing voor de digitalisering van de bedrijfsvoering van professionele dienstverleners. Met ilionx hebben we een prachtige partner die ons en onze gezamenlijke klanten verder brengt in de digitale transformatie waar we allemaal mee te maken hebben.”

Directeur Wiebe de Boer van ilionx merkt dat er meer vraag is naar geïntegreerde sectoroplossingen. “De PSA Suite is een bewezen cloudoplossing op basis van Microsoft Dynamics 365-technologie; een combinatie die volledig binnen de aanpak van ilionx past om bedrijven te helpen bij de digitale transformatie.” Pim Udo, unit manager bij ilionx CRM solutions voegt daaraan toe: “Op basis van heldere rapportages kan de gebruiker iedere ochtend zien hoe de winkel draait. Hierdoor kan het management sneller schakelen en anticiperen op eventuele problemen én kansen.”

Partners