09-08-2017

WhereScape biedt cloud datawarehouse automation voor Snowflake

Deel dit bericht

WhereScape, specialist in automatisering van data-infrastructuur, kondigt WhereScape automation for Snowflake aan. Deze oplossing is ontworpen om de levering van cloudgebaseerde data-infrastructuurprojecten te versnellen.

WhereScape automation for Snowflake automatiseert belangrijke ontwikkelings- en operationele werkstromen voor Snowflake-klanten op basis van ‘native’ functies, wizards en best practices en bevat datawarehouse modelleringmethodologieën zoals derde normaalvorm (3NF), dimensionele modellering en Data Vault 2.0. Snowflake voorziet in cloudgebaseerde datawarehousingoplossingen die de prestaties, elasticiteit, schaalbaarheid, concurrency en eenvoud leveren, die nodig zijn om alle data van een organisatie op een locatie op te slaan en te analyseren.

Agile datawarehousing
De combinatie van datawarehouse automation tools met Snowflake's zero administration service is volgens Kent Graziano, senior technical evangelist bij Snowflake, perfect om klanten succesvol agile datawarehousing te laten toepassen. “Met WhereScape automation for Snowflake kunnen organisaties sneller en gemakkelijker Snowflake gebruiken door de vereenvoudiging en automatisering van het ontwerp, de bouw en het vullen van datawarehouse-tabellen. Met een soepele drag and drop interface kan men data uit de brondatabase of zelfs flat files direct in Snowflake laden, zonder iets te hoeven coderen. Dat is agile!”

WhereScape automation for Snowflake omvat:
WhereScape 3D for Snowflake, om snel en effectief planning, modelleren en ontwerp op te zetten voor gebruik van Snowflake. Met WhereScape 3D dataexploratie en profileringshulpmiddelen kunnen klanten gemakkelijker nieuwe databronnen begrijpen en automatisering van Snowflake inzetten voor bouw, testen en itereren op prototypes voor zakelijke gebruikers.
WhereScape RED for Snowflake, een geïntegreerde ontwikkelomgeving, waardoor IT-teams de mogelijkheid krijgen om de Snowflake data-infrastructuur sneller te ontwikkelen, implementeren en exploiteren. Met ingebouwde automatisering op basis van Snowflake-functies, wizards en best practices, kunnen gebruikers handmatige codering elimineren. Geavanceerde DevOps-mogelijkheden stellen gebruikers in staat om snel nieuwe omgevingen op te zetten, wijzigingen voortdurend te migreren en gegevensverwerking in Snowflake te beheren. WhereScape RED for Snowflake genereert automatisch gebruikers- en technische documentatie, zoals data lineage, track back en track forward, waardoor een last van IT-teams wordt opgeheven.
WhereScape Data Vault Express for Snowflake, een geïntegreerde combinatie van WhereScape 3D en WhereScape RED, ingebed met Data Vault 2.0 specifieke mogelijkheden.

Meer informatie: WhereScape

Partners