Information Builders: Better Data, Better Analytics
(31-08-2017)

Deel dit bericht

Om goede informatie van uw data te maken, dient de data van goede kwaliteit te zijn. Wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van datakwaliteit/master data management en op het gebied van business intelligence (BI) en analytics, vertellen wij u graag op donderdag 31 augustus in het Nationaal Militair Museum.
De dag bestaat uit een ochtendprogramma (datakwaliteit en MDM) en een middagprogramma (BI & Analytics). Wij nodigen u van harte uit voor één van deze dagdelen of natuurlijk voor de hele dag. In alle gevallen hopen we dat u blijft lunchen.

Data Quality en Master Data Management (ochtendprogramma)
Veel onderzoeken tonen aan hoeveel geld organisaties elk jaar verliezen als gevolg van slechte datakwaliteit. De gemiddelde organisatie ziet de hoeveelheid data die zij verwerkt elke 14 maanden verdubbelen. Indien de slechte datakwaliteit niet wordt aangepakt, kan dit enorme gevolgen hebben.

Game Changing Data & Analytics (middagprogramma)
De best presterende organisaties gebruiken data en analytics om te innoveren en te vernieuwen. Dat is voor u ook mogelijk. We laten zien hoe u een strategisch voordeel kan krijgen met uw data en welke rol analytics speelt bij het maken van betere beslissingen. Een greep uit de onderwerpen die tijdens het middagdeel aan de orde komen:

Agenda
09.30 Registration
10.00 Data Quality & Master Data Management
12.30 Lunch
13.30 Game Changing Data & Analytics
16.00 Netwerkborrel

31 augustus
09:30 - 17:00 CEST

Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest

Registratie

Partners