04-07-2017

Business Software Event 2017 in teken van maakindustrie

Deel dit bericht

Het Business Software Event voor de klantenorder- en voorraadgestuurde industrie staat dit jaar in het teken van 'Business Software voor de maakindustrie - uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht'. Centraal staat de noodzaak van voortgaande ketenintegratie en procesverbetering met behulp van ICT. Ook nieuwe toepassingen, met werken in de cloud, staan in de aandacht.

Het Business Software Event 2017 vindt plaats op 28 september in de nieuwe locatie Midden Nederland Hallen in Barneveld. De focus op inspirerende succesverhalen en aansprekende best practices biedt bezoekers alle gelegenheid voor intensieve interactie.

Strategisch instrument
Van bedrijven uit de industrie wordt steeds meer geëist: meerwaarde bieden door complexere producten te leveren, met steeds meer partijen samenwerken, doorlooptijden verkorten, voorraden verminderen enzovoort. Enerzijds blijven de wensen van klanten toenemen, anderzijds groeit de concurrentie sterk. Voor bedrijven die optimaal willen presteren is goede business software een onmisbaar strategisch instrument. In toenemende mate bestaat deze software uit meerdere schakels die in een keten, zowel intern als extern, moeten kunnen samenwerken. De tijd dat ERP dominant was voor de besturing van de onderneming ligt al weer bijna achter ons. De toekomst is aan de beste combinatie. Dat is van ontwerp via bedrijfsbesturing tot en met de machine waarbinnen we onze producten kunnen maken en afleveren aan onze klanten. Ook de fase na het afleveren met betrekking tot service en onderhoud hoort hier bij.

Kansen
Veel bedrijven zien kansen, maar worstelen met het implementeren van trends zoals digitale transformatie, Smart Industry en de digitale fabriek. De crux is om het stap voor stap aan te pakken. Diverse organisaties hebben dit met succes uitgevoerd en delen hun verhaal op het Business Software Event. Daarnaast zijn er partijen te vinden die de maakindustrie helpen bij bijvoorbeeld integratie in de keten, uitwisseling van order- en factuurberichten, communicatie tussen kantoor en werkvloer, en producten die steeds meer intelligentie bevatten en data uitsturen, ook richting ERP.

Gratis toegankelijk
Het Business Software Event 2017 wordt georganiseerd door onafhankelijk kenniscentrum Mikrocentrum uit Eindhoven. Het event vindt plaats op 28 september a.s. in een nieuwe locatie, Midden Nederland Hallen in Barneveld. Voor eindgebruikers is het event gratis toegankelijk.

Business Software Event
28 september 2017  
Midden Nederland Hallen, Barneveld
09.30 - 17.30 uur

Meer informatie: Business Software Event

Partners