01-06-2017

Pyramid Analytics scoort hoog in Dresner Wisdom of Crowds BI Market Study 2017

Deel dit bericht

Pyramid Analytics is voor het derde jaar op rij de algehele leider op Customer Experience en Vendor Credibility in de Wisdom of Crowds Business Intelligence Market Study 2017 van Dresner Advisory Services.

Pyramid Analytics behaalde in deze twee categorieën scores die gemiddelde steekproef ruim overtroffen. In 2017 werden bovendien in elke meetcategorie belangrijke verbeteringen gerealiseerd ten opzichte van 2016, waaronder verkoop, waarde, product, technische ondersteuning, advies en integriteit. Het bedrijf kreeg ten slotte ook een perfecte aanbevelingsscore van zijn klanten in het marktonderzoek.

“We zijn blij om weer als leider erkend te zijn in een van de meest uitgebreide industrierapporten over Business Intelligence,” zegt Omri Kohl, medeoprichter en CEO van Pyramid Analytics. “Ons leiderschap in dit onderzoek is een bewijs van onze toewijding aan klanten. Zij vertrouwen op ons platform om kritische, datagedreven beslissingen te nemen met behulp van een collaboratief, flexibel en veilig BI-systeem.”

Ook in andere onderzoeken, waaronder de Collective Insights Market Study 2017, blijft Dresner Pyramid Analytics erkennen voor zijn marktwaardigheid, geavanceerde collaboratieve BI-mogelijkheden en governed data discovery-mogelijkheden. “Bedrijven gebruiken de Wisdom of Crowds Business Intelligence Market Study al acht jaar als een objectief marktonderzoek om te begrijpen hoe hun collega’s in BI en verwante technologieën inzetten,” zegt Howard Dresner, oprichter en chief research officer van Dresner Advisory Services. “Wij feliciteren Pyramid Analytics voor zijn sterke prestaties.”
 
In de Wisdom of Crowds Business Intelligence Market Study 2017 wordt Pyramid Analytics beoordeeld naast 28 leveranciers. Het onderzoek is gebaseerd op Dresners eigen evaluatiemodel dat de prestaties van elke leverancier op 33-criteria vergelijkt met hun prestaties van vorig jaar en met het gemiddelde van alle leveranciers.
 
Download hier de Wisdom of Crowds BI Market Study.

Partners