31-05-2017

Dimensys levert datagedreven service management met Insight for Service

Deel dit bericht

Dimensys maakt process mining technologie beschikbaar voor service- en onderhoudsorganisaties. Processen worden transparant met Celonis' Process Mining technologie, die knelpunten en inefficiënties inzichtelijk maakt. De oplossing Insight for Service van Dimensys bouwt voort op deze bevindingen en stelt daarmee organisaties in staat datagedreven en gerichte en krachtige procesoptimalisaties uit te voeren. Dimensys is SAP-dienstverlener voor bouw-, productie- en infrabedrijven.

Dimensys adviseert regelmatig onderhouds- en serviceorganisaties om een duidelijk beeld te krijgen van uitgevoerde onderhoudsactiviteiten en de bijbehorende financiële inzichten. Organisaties worden geconfronteerd met vraagstukken zoals het optimaliseren van de geldstroom of het verminderen van de administratieve lasten voor het verbeteren van de dienstverlening naar klanten. De oplossing is veelal gelegen in het optimaliseren van het serviceproces, maar hoe pak je dit aan? Om organisaties hierbij te helpen, combineert Dimensys haar ervaring met het optimaliseren van serviceprocessen en Celonis Process Mining tot de dienstverlening Insight for Service.

Digitale footprint
Met behulp van Insight for Service krijgen organisaties inzicht in hoe serviceprocessen daadwerkelijk worden uitgevoerd. De digitale footprint die gebruikers tijdens hun werkzaamheden in IT-systemen achterlaten, wordt geanalyseerd en gevisualiseerd tot een overzicht van alle procesflows. Met jarenlange ervaring in het optimaliseren van financiële en serviceprocessen zetten Dimensys consultants de geanalyseerde procesflows af tegen best practices in de industrie. Op deze manier worden organisaties voorzien van de beste aanpak om het serviceproces te verbeteren.

Big data
Celonis Process Mining is een intelligente big data technologie, aangedreven door Artificial Intelligence en machine learning, waarmee bedrijfsprocessen in kaart worden gebracht. Het onthult zwakke punten en maakt processen transparant, sneller en kosteneffectief. Met de introductie van SAP Process Mining by Celonis kan de process mining oplossing eenvoudig worden toegepast in ieder SAP-landschap. Op dit moment ontwikkelt Dimensys meer diensten voor analyse van andere end-to-end bedrijfsprocessen met behulp van process mining technologie. Een voorbeeld hiervan is Insight for Projects.

Meer informatie: Dimensys

Partners